Smiltynėje vėl skambės gongai

Smiltynėje vėl skambės gongai

Tai dar viena priežastis džiaugtis, kad gyvename Klaipėdoje arba kvietimas į ją atvykti, nes turime Smiltynę ir ten jau penkti metai vykstančius harmonizuojančios muzikos seansus.

Unikali vieta, unikali veikla, gražūs žmonės vasaros antradienio pavakares nuspalvina unikalia nuotaika. Šiame prieglobstyje ne tik jauti sustojusį laiką, jauti pilnatvę, atgaivą. Panašūs renginiai poilsį padaro efektyvesnį, todėl gyvenantiems dinamišką gyvenimą verta bent pamėginti, patikrinti kaip tai padarė jau nesuskaičiuojamas kiekis klaipėdiečių ir miesto svečių.

Muzikantas, muzikos pedagogas ir įvairių renginių organizatorius Linas Švirinas ir šiais metais nenusiteikęs ieškoti naujovių, nes harmonizuojančios muzikos seansai “Garsų kalba” visuomet būna nepakartojami ir skambesiu, neretai ir pojūčiais. Gongų ir kitų nekasdienių instrumentų garsai nugramzdina į gilaus atsipalaidavimo gelmes, o kur dar gamos grožis ir garsai.

Susitikime, susiklausykime. Atsigaukime, sustiprėkime.

Kiekvieną liepos-rugpjūčio mėnesio antradienį 18.30 prie Smiltynės lankytojų centro, Smiltynės g. 12. Esant nepalankiam orui, Jus pakviesime į greta esantį namelį – Smiltynės g. 12.

Pasiteiravimui: [email protected]

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder